Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Hold en pause med brød og få sund mad leveret til døren

Hvis du gerne vil til at leve sundere, kan det måske være en god idé at holde lidt igen med brød til dine måltider. Du kan eventuelt vælge at få tilsendt måltidskasser med sund og lækker mad direkte til døren en gang eller to om ugen, så du har nemt ved at lave retter uden brød, der stadig er lækre, sunde og velsmagende.

Måltidskasser er kort sagt mad til døren, som du selv kort skal tilberede, og så har du ellers frisk og lækker aftensmad hele ugen.

Brød er lækkert - men hold det i de rette mængder

Vi er nok alle enige om, at brød er utroligt lækkert. Men det bør stadig nydes i de rette mængder, da du ellers godt kan risikere at tage på, og det er nok kun de færreste, der er interesseret i det.

Der er ingen, der siger, at du absolut skal skære brød helt ud af din tilværelse - det er helt op til dig selv at bestemme. Men spiser du meget brød, kan det være en idé at overveje om ikke andet så bare at skære lidt ned på det og eventuelt erstatte en del af dit indtag af brød med eksempelvis salat i stedet for.

En pause fra brød kan føre til vægttab

Hvis du har lyst til at smide et par kilo, kan det blandt andet være en god idé at tage et kig på, hvor meget brød du spiser. Hvis du spiser brød hver eneste dag, kan det være en rigtig god idé at overveje at droppe brød helt, eller måske bare skære dit indtag af brød ned til en gang eller to om ugen.

Alt afhængig hvilket brød du spiser, kan det være fyldt med blandt andet sukker. Der er også en masse kulhydrater i brød, og det kan godt ende med at give ekstra kilo på sidebenene, hvis du får for mange, i forhold til hvor mange du forbrænder. Så hvis du vil gøre noget simpelt for at smide lidt fedt, kan du overveje at lave den ene simple ændring i din kost at erstatte brød med grøntsager i stedet for. Bare den lille ændring kan være med til at gøre dig slankere.

Aftensmad uden brød er stadig lækkert

Og du skal ikke være bange for, at dine måltider bliver kedelige, bare fordi der ikke er brød til. Det er stadig nemt at lave en masse lækre retter uden brød.

Med måltidskasserne får du gerne en lang række opskrifter med hver uge, som du kan kaste dig ud i, hvis du savner inspiration til, hvilke sunde retter du kan lave med de lækre råvarer, du får sendt med i måltidskassen.