Test din viden om Afrika og vær med i lodtrækningen om et gavekort til Salling Group på 1.500 kr.
Start quiz her!

Hvilke måltidskasse-leverandører er de bedste?

Selvom hveder er lækre, er det ikke ligefrem en spise, man kan leve af.

Skal man forblive sund og rask, skal der nemlig af og til noget andet på tallerkenen, og hvis du for tiden er træt af at bruge energi og tid på dels at komme på aftensmadsretter, men i lige så høj grad at handle ind til disse, vil en måltidskasse-løsning være ideel for dig.

Med en sådan løsning får du nemlig én gang ugentligt leveret en måltidskasse direkte til din hoveddør. Måltidskassen vil indeholde enten x antal færdigretter eller ingredienser samt opskrifter til x antal retter.

På nuværende tidspunkt findes der mere end 15 forskellige måltidskasse-leverandører at vælge imellem, så uanset om du er vegetar, glad for fisk eller tilhænger af god gammeldags dansk mad, vil der være minimum en måltidskasse-leverandør, der vil kunne levere, hvad du søger.

Hvilke måltidskasse-leverandører er de bedste?

Hos sammenligningsportalen Godappetit.dk har man testet og vurderet mere end 12 forskellige måltidskasse-leverandører. Leverandørerne er blevet målt og vejet ud fra særligt følgende parametre:

  • Fleksibilitetsgraden
  • Kvalitet af råvarer
  • Ry blandt forbrugerne
  • Variation
  • Pris.

Generelt set tyder Godappetit.dk’s test af måltidskasse-leverandører på, at bundniveauet blandt danske måltidskasse-leverandører er yderst højt. Ingen leverandører har nemlig modtaget under 3,5 ud af 5 stjerner.

De leverandører, som Godappetit.dk har kastet flest stjerner efter, er RetNemt, HelloFresh og Aarstiderne. Disse har scoret henholdsvis 4,4, 4,3 og 4,1 stjerner.

Lyst til at prøve en måltidskasse-ordning?

Hvis du har lyst til at prøve en måltidskasse-ordning, så kig forbi Godappetit.dk. Herinde finder du nemlig blandt andet en overskuelig oversigt over de – ifølge Godappetit.dk – 12 bedste måltidskasse-leverandører. Ydermere finder du grundige anmeldelser af de forskellige måltidskasse-leverandører.

Sidst, men ikke mindst vil du på Godappetit.dk kunne se, hvilke forskellige leverandører der lokker med attraktive introtilbud, og hvad disse tilbud i så fald indebærer.